Pui picant pe plită

Pui picant pe plită

Copsesem nişte vinete şi m-am gândit că bună ar fi o bucată de pui friptă pe aceeaşi plită. Rezultatul e delicios…

Ingrediente

    • 2 bucăţi piept de pui fără os
    • boia iute
    • sare
    • piper
    • o mână de ciuperci mici
    • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se spală, se şterge, se unge cu ulei, se presară cu sare, piper şi boia şi se pune la fript pe plita încinsă alături de ciupercuţele curăţate. Cărniţa se întoarce ca să se rumenească frumos pe ambele părţi.

La servire putem pune smântână peste ciupercuţe.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţetă participantă la Provocarea Lunii August - Dulce Românie - 2011!

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...