Lasagna cu spanac şi ciuperci
Am vrut o lasagna uşoara, fără carne, care să ne satisfacă pofta de paste. În locul sosului bechamel am preferat un sos din brânză proaspătă de vaci, cu lapte, parmezan şi mărar. Un deliciu!
Ingrediente
13 foi lasagna
1 conservă mică de roşii decojite în sos
200 ml sos rustic de roşii
200 g spanac congelat
400 g ciuperci champignon
1 căţel de usturoi
sare
piper
oregano
ulei
Sos de brânză:
250g branză proaspătă de vaci Delaco
100 g parmezan ras fin
100 g caşcaval ras fin
100 ml lapte
mărar proaspăt tocat
Crustă:
50 g parmezan ras fin
100 g mozzarella rasă fin
Extra:
ulei
pesmet pentru tapetat tava
Mod de preparare
Punem apă cu sare şi un pic de ulei la fiert pentru foile de lasagna.
În alt vas punem roşiile din conservă pe care le mărunţim ( ca să nu avem bucăţi mari), sosul de roşii şi spanacul congelat kostenlos beat programm downloaden.
Lăsăm la foc mic până se dezgheaţă spanacul şi sosul capătă ceva consistenţă.
Potrivim gustul cu sare , piper şi oregano.
Fierbem câte 3 foi până se înmoaie şi le luam din oală fără să le rupem erweiterungspacks sims 4 kostenlosen.
Le punem pe o farfurie.
Ciupercile le curăţăm şi le tocăm mărunt.
Le călim într-o lingură de ulei cu un căţel de usturoi zdrobit bitdefender nach kauf herunterladen.
Ungem tava 18/24 cu ulei şi o tapetăm cu pesmet.
Punem un rand de 3 foi fierte, ungem cu cremă de brânză, punem câteva ciuperci călite şi apoi sos de roşii itunes pc.
Repetăm această ordine a ingredientelor până le terminăm.
La stratul de deasupra, peste sosul de roşii presărăm parmezanul şi mozzarella free sms tones.
Dăm la cuptor la 200 grade încălzire sus/jos cu ventilaţie pentru 15 minute.
Se poate servi şi caldă şi rece.
Poftă bună gekaufte itunes musik downloaden!