Fusilli cu sos de roşii,cârnaţi şi fasole cannellini

Minunatele paste de grâu dur Baneasa m-au inspirat să pregătesc acest fel de mâncare rapid şi foarte gustos.

Ingrediente

250 g paste de grâu dur (orice formă)
1 cârnat trandafir
1 ceapă
câţiva morcovi baby
suc de roşii
1/2 conservă roşii cuburi decojite
1/2 conserva fasole cannellini
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel mare de usturoi
sare
piper
cimbru
ulei
supă de pui

Mod de preparare

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună.

Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate. Se lasă să fiarbă la foc mic pentru 10 minute, după care se adaugă morcoviorii taiaţi rondele,sucul de roşii, roşiile cubuleţe, vinul, usturoiul, sare, piper şi cimbru şi lăsăm sosul să mai scadă.

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se adaugă peste sosul consistent.

Se dă vasul deoparte de pe foc şi se adaugă fasolea scursă.

La servire se presara deasupra rondele de codiţe de ceapă verde.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...