Spaghetti cu sos ragu de pui şi parmezan

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

Ingrediente

2 pulpe de pui
200 g spaghetti
2 fire de ceapă verde
1 morcov
1 ceşcuţă de vin roşu
1 căţel de usturoi
1 conservă de pulpă de roşii
sare
piper
parmezan ras
1 lingură de ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se pun la fiert în apă rece.

Când sunt gata se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid uturoiul , cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu chiuri mici.

Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust.

Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele.

Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...