Somon la grătar cu sos de pătrunjel şi usturoi
Peştele este un aliment preferat atunci când este cald. Se pregăteşte rapid şi variantele sunt multe şi delicioase. Am ales pentru gustosul somon un sos lejer în care putem pune usturoi atât cât ne place. Încercaţi şi voi!
Ingrediente
2 bucăţi de somon
sare
piper
ulei
pătrunjel
usturoi
lime/lămâi
iaurt de băut
Mod de preparare
word and excel download for freeSe condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.
Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei anytrans kostenlos herunterladen.
Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.
Se serveşte peştele fript cu lime şi sos windows 10 home downloaden iso.
Poftă bună!