Somon la grătar cu sos de pătrunjel şi usturoi

Peştele este un aliment preferat atunci când este cald. Se pregăteşte rapid şi variantele sunt multe şi delicioase. Am ales pentru gustosul somon un sos lejer în care putem pune usturoi atât cât ne place. Încercaţi şi voi!

Ingrediente

2 bucăţi de somon
sare
piper
ulei
pătrunjel
usturoi
lime/lămâi
iaurt de băut

Mod de preparare

Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.

Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.

Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.

Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...