Ciorbă de afumătură cu zeamă de varză
Îmi plac mult ciorbele acre, iar zeama de varză se numără printre preferate în perioada rece a anului. Că e ciorbă de cartofi, afumătură sau perişoare….le dă un gust extraordinar, mai ales servite fierbinţi şi cu ceapă roşie alături!
Ingrediente
- 1 ciolan afumat dezosat
- 1 morcov
- 1 ţelină
- 2 cepe
- 1 păstărnac
- 3 cartofi mari
- 1 ardei gras roşu
- 1 l zeamă de varză
- 2 linguri pastă de tomate
- 1 ou
- leuştean
- sare
- ulei
Mod de preparare
Cepele tocate, morcovul , ţelina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari se călesc rapid în ulei, după care se adaugă apă fiartă şi ciolanul tăiat cubuleţe weihnachts kinderlieder kostenlosen. Se lasă să fiarbă.
Când carnea e aproape fiartă (ciolanul afumat dezosat fierbe repede), se adaugă cartofii şi ardeiul tăiate cubuleţe herunterladen. Se lasă la foc mic până ce cartofii sunt gata, apoi se adaugă zeama de varză încălzită,pasta de tomate şi se aşteaptă să dea într-un clocot, apoi se drege ciorba cu oul bătut download to external disk. Se mai adaugă sare dacă mai este nevoie. Se stinge focul şi se presară verdeaţă tocată.
Se serveşte cu ceapă sau ardei iute.
Poftă bună fathom herunterladen!
Timea a zis:
O bunatate de ciorba!
22 decembrie 2013 , 01:31