Ciorbă de văcuţă

Ciorbă de văcuţă

Ingrediente

  • 500 g carne de vită
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 ţelină
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof mare
  • 1 litru borş
  • pastă de tomate
  • leuştean proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele, în afară de cartofi, tăiate cubuleţe. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof.

Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper. Se mai dă un clocot şi se dă oala deoparte de pe foc. Se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se poate servi cu smântână.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...