Supă cremă de cartofi cu smântână şi bacon

Văzusem mai demult reţeta într-o revistă Good Food şi mi-a plăcut. Azi am pregătit-o şi mi-a plăcut tare ce a ieşit.

Ingrediente

  • 2 cartofi albi mari
  • 1 păstărnac
  • 4 fâşii de bacon
  • sare
  • piper
  • cutoane şi ceapă verde pentru servit
  • smântână pentru gătit

Mod de preparare

Cartofii şi păstârnacul se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert.

Când sunt gata se pun în robot şi se pasează, adăugând supa în care au fiert puţin câte puţin până se obţine consistenţa dorită. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi smântână de gătit.

Se serveşte cu bucăţele de bacon crocante ( se taie fâşiile de bacon în bucăţele şi se frig în puţin ulei până devin crocante)  , crutoane de pâine şi ceapă verde.

Poftă bună!

 

 





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...