Buget: Ieftin

3 iulie 2013

Vinete umplute

Am primit cadou nişte vinete albe mititele. Şi pentru că umplute nu am făcut niciodată, şi pentru că aveam nişte cărniţă friptă de cu o seară înainte....m-am gândit să încerc.Am găsit multe reţete, însă eu am ales să le fac fără sos....adică mai rapide. Sunt foarte bune, chiar am fost încântată de rezultat. [...]

2 iulie 2013

Spaghetti cu pui şi sos

Super simple, super gustoase. Potrivite pentru cină!

30 iunie 2013

Mini – Alaska…..altfel

Inspirată de desertul Baked Alaska....am făcut aceste Mini Alaska, insă nu cu îngheţată şi bezea,ci cu cremă de lămâie, gem de zmeură,nucă de cocosc şi frişcă. Sunt foarte delicate şi răcoritoare.

29 iunie 2013

Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor

E o mâncărică foarte gustoasă.Se poate face şi cu cărniţă,însă eu am ales fără.E la fel de bună şi caldă,şi rece.

8 iunie 2013

Mere coapte cu nuci

Ador merele coapte! În coajă sau nu, felii sau întregi, cu nucă sau dulceaţă.....oricum ar fi pregătite, sunt delicioase!

30 mai 2013

Bărcuţe cu cremă

Sunt rapid de făcut şi se pot umple cu orice fel de cremă delicioasă!

26 mai 2013

Mini-tartine cu brânză de capră

Le mulţumesc celor de la Delaco pentru cadoul pe care mi l-au trimis. Printre produse se aflau şi două sortimente de brânză de capră, una cremoasă şi una cu verdeţuri. Am făcut nişte mini tartine foarte bune. Avantajul e ca se pregătesc repede şi se pot face o mulţime de combinaţii în funcţie de preferinţele culinare.

11 mai 2013

Budincă dulce de pâine

Pentru că aveam niste pâine mai veche şi nişte ouă de ţară, şi pentru că îmi era poftă de ceva bun....am făcut budincă de pâine. Mai vazusem prin reviste diferite combinaţii de ingrediente, însă eu am făcut cu ce aveam prin frigider. E foarte bună. Vă recomand să o încercaţi!

6 mai 2013

Pui Purple Majesty

Numele preparatului vine de la denumirea cartofilor violet pe care i-am folosit,Purple Majesty,cartofi inventaţi de către cercetătorii din cadrul Universităţii din Colorado. Aceşti cartofi conţin antocianine, care sunt nişte antioxidanţi puternici care protejează celulele de diferitele forme de cancer. Nu diferă cu nimic gustul [...]

1 mai 2013

Ruladă aperitiv

E o idee pentru masa festivă, iar umplutura poate varia în funcţie de preferinţe.Reţeta blatului e preluată din catalogul Dr. Oetker, Sarbatorile au gustul prăjiturilor de casă.

28 aprilie 2013

Stufat de pui

E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.

21 aprilie 2013

Macrou picant cu cartofi şi cremă de usturoi

Cui nu-i place peştele cu usturoi? Am ales de data asta...în loc de mămăliga, nişte cartofi gustoşi şi uşor de pregătit.A...şi am făcut peştele picant.

13 aprilie 2013

Mazăre galbenă bătută

Aveam o pungă de mazăre uscată şi nu prea ştiam ce să fac cu ea. Am găsit o reţetă de mazăre bătută şi mi-am propus să o încerc. E foarte bună!

6 aprilie 2013

Chifteluţe de ficat

E prima oara când pregătesc aceste chifteluţe. Aveam nişte ficat de porc şi nu eram prea convinsă cum să îl pregătesc. Am căutat pe internet nişte reţete şi aşa au luat naştere chifteluţele pane pe care vi le prezint. Sunt foarte gustoase!

30 martie 2013

Bruschete

Imi plac foarte mult bruschetele.Sunt simplu şi rapid de pregătit! Plus că le pot pregăti în funcţie de pofta de moment. Că sunt cu roşii şi usturoi,ori cu ciuperci şi caşcaval sau altă combinaţie de ingrediente.....sunt delicioase!

Pagina 10 din 21« Prima...89101112...20...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...