Supă-cremă de dovleac
Am primit o bucată dintr-un frumos dovleac şi am pregătit o supă-cremă foarte gustoasă,cu crutoane condimentate tot de dovleac. Urmează şi o plăcintă zilele următoare!
Ingrediente
- 500 g cuburi de dovleac
- 1 cartof mare
- 1 morcov mare
- 1 ceapă
- 1 păstârnac
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- ulei
Crutoane :
- cubuleţe mici de dovleac
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Punem întâi crutoanele la făcut : peste cubuleţele de dovleac se pune un pic de ulei, se amestecă bine ca să fie toate acoperite, se presară apoi cu sare şi cu piper din abundenţă on google. Se pun într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptorul încins şi se întorc din când în când. Sunt deliciase aşa condimentate, însă nu ies tari, ci moi herunterladen.
Pentru supă se curăţă legumele, se spală şi se taie cuburi, apoi se pun la fiert. Usturoiul doar îl curăţăm, nu îl şi tocăm, pentru o aromă fină wie kann ich musik auf mein handy herunterladen. Când legumele sunt fierte, se pasează la robot. Se adaugă puţin ulei şi supă după consistenţa dorită. Se potriveşte gustul cu sare şi piper gpx downloaden iphone.
Se serveşte supa cu crutoanele de dovleac şi eventual smântână.
Poftă bună!
didi a zis:
te-am felicitat si pe buc.
excelenta prezentarea
14 octombrie 2013 , 09:17