Frigănele cu parmezan şi fructe de pădure

Bune şi rapide pentru micul dejun sau chiar pentru cină.

Ingrediente

2 ouă
6 - 8 felii pâine toast integrală
lapte
2 linguri parmezan ras
zahăr pudră vanilat pentru servit
amestec de fructe de pădure
ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Feliile de pâine se taie în triunghiuri.

Ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă cu parmezanul ras fin .

Pâinea se trece rapid prin lapte, apoi prin amestecul de ou cu parmezan.

Se prăjesc frigănelele pe ambele părţi.

Se servesc pudrate cu zahăr vanilat, alături de fructele de pădure.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...