Tort cu biscuiţi, napolitane şi mascarpone
Ingrediente
350g biscuiti petit beurre
150g unt
150g mascarpone
100g ciocolata amaruie
50g cacao neagra
120g zahar
50g napolitane Joe
stafide
nuca macinata
esenta de rom
coaja rasa de portocala
lichior crema de ciocolata
Glazura:
100g ciocolata amaruie
40ml frisca lichida
20g unt
Ornat:
frisca batuta
ciocolata alba rasa
bomboane de ciocolata
Mod de preparare
Biscuitii se rup in bucatele intr-un castron mare. Untul cu mascarpone se amesteca bine cu zaharul, apoi se adauga cacaua si se pune compozitia peste biscuiti herunterladen iphone.
Se amesteca bine. Se adauga napolitanele zdrobite, ciocolata topita la microunde, lichiorul, esenta de rom, stafidele si coaja rasa de portocala icloud fotosen op pc. Se pune compozitia in tava de chec tapetata cu folie de plastic si se da la congelator pana la prepararea glazurii.
Pentru glazura se pun la topit ciocolata, frisca lichida si untul tacx cycling app filmsen. Se amesteca continuu la foc mic pana ce se obtine o crema care se lasa putin la racit, apoi se intinde peste tortulet.
Se orneaza cu floricele de frisca, ciocolata alba rasa si bombonele herunterladen.