Ficăţei la tigaie

Nu mai pregătisem de ceva timp nişte ficăţei. Mie imi plac preparaţi cât mai simplu. De aceea i-am preferat la tigeie şi bine condimentaţi cu sare, piper şi boia iute.

Ingrediente

  • 500 g ficăţei de pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei

Mod de preparare

Ficăţeii de pui se curăţă, se spală şi se pun la fiert pentru 15 minute.

Se scot pe un prosop absorbant ca să se scurgă de surplusul de apă.

Se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia şi se pun la prăjit în tigaia cu ulei încins. Se acoperă cu un capac şi se întorc din când în când până se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Poliana a zis:

    Mie imi plac mult ficateii, dar si eu mai uit sa-i pregatesc 🙂

    1 noiembrie 2012 , 08:31

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...