Ciulama cu piept afumat

Ingrediente

1 piept de pui afumat
1/2 piept pui
1 ceapă mică
sare
făină
ulei

Mod de preparare

Pieptul afumat şi pieptul crud se pun la fiert împreună cu ceapa. Se face o supă care se sărează după gust.

Făina se pune într-un vas uscat, se rumeneşte puţin, apoi se adaugă ulei până obţinem un aluat mai tare şi se amestecă bine. Se subţiază cu supa în care a fiert carnea. Se lasă câteva minute pe foc amestecând continuu, apoi se adaugă cărniţa tăiată bucăţele.

Se serveşte ciulamaua caldă cu mămăliguţă.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...