Porc cu sos şi mămăligă

Ingrediente

500 g carne slaba de porc
3 linguri pasta de tomate
4 catei de usturoi
condimente pentru carnea de porc
piper
ulei

Mod de preparare

Carnita se spala, se sterge si se taie cubulete. Se pune la fiert in apa cat sa o acopere. Se mai completeaza din cand in cand pana ce carnita e complet fiarta. Apoi se scoate din zeama si se pune deoparte.

In putin ulei se caleste usturoiul taiat marunt, apoi se adauga carnita si se calesc impreuna pana se rumenesc. Se adauga zeama de carne si pasta de tomate. Se lasa sa scada putin sosul, apoi se pun condimente si piper.

Se serveste carnita cu sos alaturi de mamaliguta.





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 2,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...