Pulpe de pui la pungă
Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- condimente pentru carnea de pui
- piper
- usturoi granulat
- ulei
- 1 pungă pentru copt (de la Fino)
Mod de preparare
huawei health herunterladen des sprachpakets nicht möglichPulpele se spală, se şterg de apă, se ung cu ulei şi se presară cu multe condimente. Se pun în punga de copt, se leagă, se înţeapa în 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga într-un castron de jena (nu merge în tavă, trebuie neapărat castron termorezistent, pentru că altfel se lipeşte punga, se arde şi nu iese nimic bun!) herunterladen. Se dă vasul la cuptor pe grătar la nivelul 1, deci nu direct pe plită, şi se lasă cam 40 de minute, apoi se taie punga cu grijă sa nu ne ardem cu aburul care iese şi se mai lasă până se rumenesc qelectrotech herunterladen.
Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.
Poftă bună!