Pulpe de pui la pungă

Pulpe de pui la pungă

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei
  • 1 pungă pentru copt (de la Fino)

Mod de preparare

Pulpele se spală, se şterg de apă, se ung cu ulei şi se presară cu multe condimente. Se pun în punga de copt, se leagă, se înţeapa în 2 locuri cu o scobitoare, apoi se pune punga într-un castron de jena (nu merge în tavă, trebuie neapărat castron termorezistent, pentru că altfel se lipeşte punga, se arde şi nu iese nimic bun!). Se dă vasul la cuptor pe grătar la nivelul 1, deci nu direct pe plită, şi se lasă cam 40 de minute, apoi se taie punga cu grijă sa nu ne ardem cu aburul care iese şi se mai lasă până se rumenesc.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...