Budincă de paste cu carne de pui
Nu mâncăm des paste. O budincă nu mai făcusem cam demult, aşa că în acest week-end felul doi a fost acesta. Acompaniat de castraveciori acri.
Ingrediente
- 400 g paste
- 1 piept mare de pui
- 1 ceapă
- 1 borcan cu ciupercuţe întregi
- pastă de tomate
- sare
- piper
- ulei
- 200 g caşcaval
- 4 ouă
Mod de preparare
Pieptul de pui se pune la fiert. Se spumează şi când e gata se curăţă cărniţa de pe oase şi se taie mărunt.
Între timp fierbem pastele… orice formă dorim… conform indicaţiilor de pe ambalaj herunterladen. Le scurgem de apă, dar păstrăm o parte din ea pentru că ne va folosi la sos.
Ceapa o tocăm mărunt şi o călim în ulei, apoi adăugăm cărniţa fiartă şi ciupercile tăiate feliuţe story video herunterladen. Se desface pasta de tomate în apa de la paste, apoi se adaugă peste carne şi ciuperci. Lăsăm să fiarbă împreună câteva minute, după care potrivim gustul cu sare şi piper avira download chip.
Punem amestecul de carne cu sos peste paste, adăugăm 100 g caşcaval ras fin şi ouăle bătute. Amestecăm bine totul şi turnăm compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei şi tapetată cu făină avira antivir download kostenlos. Coacem la foc potrivit 20-25 de minute, iar spre sfârşit adăugăm şi restul de caşcaval ras.
E bună şi caldă şi rece alături de murături herunterladen.
Poftă bună!