Rulouri de paste cu pui

Din categoria ,,cam din ce găsim prin frigider,, . Foarte bune şi uşor de făcut.

Ingrediente

1/2 piept de pui
10 foi de lasagna
1 morcov
1 ceapă roşie
suc de roşii
1 lingură pastă de tomate
cremă de smântână pentru gătit
1 căţel de usturoi
oregano
sare
piper
ulei
caşcaval ras
1 glob de mozzarella

Mod de preparare

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna.

Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie.

Se scot pe o farfurie unsă cu puţin ulei.

Se toacă ceapa, căţelul de usturoi şi morcovul şi se călesc într-o lingură de ulei, apoi se adaugă şi pieptul tocat foarte mărunt la cuţit sau la robot.

Se adaugă un pic de apă cât să fiarbă ingredientele, apoi se adaugă pasta de tomate.

Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oregano şi se mai lasă pe foc câteva minute ca să scadă sosul.

Se unge o tavă cu ulei, apoi se toarnă un pic de suc de roşii şi smântână de gătit.

Fiecare foaie de lasagna fiartă se unge uşor cu smântâna, apoi se pune cam o lingură de compiziţie şi se rulează mai strâns.

Rulourile se aşază în tavă, apoi se ung cu smântâna,suc de roşii, caşcaval ras şi mozzarella tocată cubuleţe mici.

Se dă la cuptor la 200 grade cu ventilaţie pentru 10 minute.

Se servesc calde.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Claudia a zis:

    Super bun cred ca a fost.
    Eu ma gandeam sa folosesc foi proaspete de lasagne.

    15 noiembrie 2017 , 16:37

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...