Paste cu ton şi măsline

Paste cu ton şi măsline

Îmi place la nebunie peştele… sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete, cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios…

Ingrediente

  • 200 g paste fusilli
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • măsline negre
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Când clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă prin răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare, piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,25)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...