Pandişpan cu cireşe
Ingrediente
- 1 ou
- 5 linguri cu zahăr
- 5 linguri cu ulei
- 5 linguri cu lapte
- 6 linguri cu făină
- 1/2 plic praf de copt
- 1 fiolă esenţă de vanilie
- 1/2 kg cireşe
Mod de preparare
Oul se mixează întreg cu zahărul până obţinem o cremă spumoasă. Se adaugă apoi uleiul, laptele, făina cernută împreună cu praful de copt şi esenţa de vanilie ältere java version herunterladen. Se amestecă bine toate, apoi se toarnă compoziţia în tava 20/20 tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor pentru 10 – 12 minute, apoi se scoate tava şi se presară cireşele fară sâmburi deasupra herunterladen. Se dă din nou la cuptor până se coace bine, cam 25 minute.
Se taie rece. Se poate servi cu ciocolată alba rasă deasupra, zahăr pudră sau îngheţată minigolf downloaden.
Poftă bună!