Pandişpan cu cireşe

Pandişpan cu cireşe

Ingrediente

  • 1 ou
  • 5 linguri cu zahăr
  • 5 linguri cu ulei
  • 5 linguri cu lapte
  • 6 linguri cu făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 1/2 kg  cireşe

Mod de preparare

Oul se mixează întreg cu zahărul până obţinem o cremă spumoasă. Se adaugă apoi uleiul, laptele, făina cernută împreună cu praful de copt şi esenţa de vanilie. Se amestecă bine toate, apoi se toarnă compoziţia în tava 20/20 tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor pentru 10 – 12 minute, apoi se scoate tava şi se presară cireşele fară sâmburi deasupra. Se dă din nou la cuptor până se coace bine, cam 25 minute.

Se taie rece. Se poate servi cu ciocolată alba rasă deasupra, zahăr pudră sau îngheţată.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...