Ardei umpluţi cu carne de pui

Ingrediente

  • 750 g carne de pui tocată
  • 10 ardei graşi potriviţi
  • 2 roşii
  • 150 g orez
  • 1 ceapă mare
  • mărar proaspăt
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeilor li se scot cotoarele, se spală şi se lasă la scurs.

Cărniţa se amestecă cu ceapă tocată mărunt, cu orezul spălat şi scurs, sare, piper şi mărar proaspăt tocat. Se omogenizează bine compoziţia.

Se umplu ardeii şi li se pun căpăcele de roşii, apoi se pun într-un vas de cuptor şi se acoperă cu apă. Se dau la foc potrivit. Din când în când se mai adaugă apă. Când sunt aproape gata se adaugă pasta de tomate şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se lasă să scadă bine sosul.

Ardeii se servesc calzi cu smântână sau iaurt.

Poftă buna!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

2 comentarii

  1. Buburuza Bubu a zis:

    serviti cu un pahar de vin alb….yuumy 🙂

    18 iunie 2012 , 21:19

  2. Roxana a zis:

    Madi ce bunatate ne-ai adus.Pup!

    18 iunie 2012 , 21:28

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...