Frigănele cu salată de pui şi ciuperci

Ingrediente

1 jumatate piept mare de pui
10 ciupercute
1 catel de usturoi
2 linguri cu smantana
2 linguri cu lapte
condimente pentru carnea de pui
2 felii mari de paine
1 lingura cascaval ras fin
2 oua
ulei

Mod de preparare

Se taie pieptul in felii, se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.

In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.

Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.

Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. anna a zis:

    yami

    4 iulie 2013 , 19:53

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...