Pui la cuptor cu ciuperci şi roşii

Pui la cuptor cu ciuperci şi roşii

Puiul îmi place foarte mult, iar în combinaţie cu ciuperci… e o nebunie.

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui fără spate
  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 1 ceaşcă suc de roşii
  • condimente pentru carnea de pui
  • mărar
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se spală, se şterg şi se ung cu ulei. Se presară cu condimente şi piper. Se pun în tavă cu ulei şi puţină apă. Se dau la cuptor.

Ciupercile se curaţă şi se taie nu foarte mărunt.

Când puiul e pe jumătate făcut, se adaugă ciupercile, usturoiul tocat, roşiile tăiate cubuleţe şi sucul de roşii. Se dă tava din nou la cuptor pâna ce carnea e complet făcută şi sosul a scăzut.

Se serveşte alături de o garnitură de cartofi fierţi şi presăraţi cu mărar.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 voturi, media: 3,43)
Se încarcă...

Reţetă participantă la Provocarea Lunii August - Dulce Românie - 2011!

Reţete similare

1 comentariu

  1. Adelapopescuuu a zis:

    http://www.madicuisine.ro m-a surprins in mod placut. Inca mai am ce vedea pe internet. Felicitari! http://filme-online-hd.eu/ – filme online hd.

    10 decembrie 2013 , 22:32

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...