Gogoşari umpluţi cu carne

De-abia aşteptam să apară gogoşarii ca să îi pot pregăti umpluţi. Îmi plac mai mult decât ardeii graşi pentru că sunt mult mai dulci. Sunt foarte buni umpluţi cu orice fel de carne sau chiar cu orez.

Ingrediente

  • 500 g carne tocată amestec
  • 8 - 10 gogoşari
  • 150 g orez
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu orezul spălat şi bine scurs, cu sare, piper şi mărar.

Gogoşarii se curăţă de seminţe , se spală şi se lasă la scurs.

Se umplu cu carnea preparată şi apoi se pun într-un vas cu apă cât să îi acopere. Se dau la cuptor şi se mai adaugă apă sau supă daca mai scade până cand sunt aproape gata, apoi se poate adăuga şi pasta de tomate, sare şi piper după gust. Se mai lasă să scadă sosul şi sunt buni de servit cu smântână sau iaurt.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Rocsy Ciobanu a zis:

    O mare bunatate ai pregatit Madi.Bravo!

    22 septembrie 2012 , 21:47

Comentează