Pui la cuptor

Ador fripura pui la cuptor. Mai ales când are şi vin şi usturoi e….nebunie! Pentru azi am ales să o servesc cu piure şi castraveciori muraţi, deşi cel mai des îmi place cu mujdei şi mămăliguţă.

Ingrediente

  • 1 kg ciocănele de pui
  • condimente pentru carne de pui
  • vin alb
  • usturoi
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se spală ciocănelele, se şterg şi se ung cu ulei, apoi se presară cu condimentele speciale şi cu piper.

Se pun în tava de cuptor cu puţină apă, vin…puţin mai mult şi usturoi după gust tăiat mărunt.

Se pregătesc la foc potrivit, adăugând din când în când apă şi vin.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Rocsy Ciobanu a zis:

    Ce mult imi plac si ce bine arata…

    1 decembrie 2012 , 20:45

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...