Pui cu smântână şi ciuperci

E un preparat foarte uşor de pregătit şi foarte gustos.

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui fară os
  • 1 cutie de ciuperci tăiate
  • 1 plic supă-cremă de ciuperci
  • 2 linguriţe de făină
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare

Se fierbe carnea tăiată în cubuleţe.

Într-un alt vas se pun 400 ml apă rece şi se toarnă plicul de supă-cremă. Se pune vasul la foc mic. Se dizolvă făina în puţină apă rece, apoi se toarnă peste supă şi se fierb împreună până se îngroaşă. Se adaugă smântâna , ciupercile scurse de zeama din conservă şi cubuleţele de pui fierte, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...