Complexitate: Uşoară

22 noiembrie 2015

Pacheţele de foitaj cu peşte şi spanac

De curând, Edenia şi Jamila Cuisine, m-au provocat să folosesc produse de top pentru a prepara ceva delicios. Cum peştele, spanacul şi foitajul sunt printre preferatele mele, m-am gândit să pregătesc nişte pacheţele rumene potrivite atât pentru cină, cât şi ca aperitiv la o masă festivă. Sper să vă [...]

9 septembrie 2015

Prăjitură însiropată cu mere şi nuci la Crock Pot

Ultima reţetă, însă nu cea din urmă :), este una de desert. E chestie recunoscută că merele nu le mănânc decât foaaaarte rar ca atare, însă îmi plac mult în torturi, prăjituri sau compoturi. Crock Pot-ul ne-a copt un blat delicios cu mere, scorţişoară, vanilie şi nucă măcinată, blat pe care l-am tăiat în trei, l-am [...]

9 septembrie 2015

Ghiveci de legume cu orez la Crock Pot

Slow cooker-ul şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.

9 septembrie 2015

Tocăniţă de ciuperci şi ardei copţi la Crock Pot

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker-ul a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)

9 septembrie 2015

Musaca de Dorna la Crock Pot

A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.

9 septembrie 2015

Ciorbă de potroace la Crock Pot

Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase [...]

12 august 2015

Somon picant cu sos roz de muştar Dijon şi gnocchi cu broccoli

În această toamna, între 17 şi 20 septembrie va avea loc, în parteneriat cu Electrolux, festivalul Taste of Roma. Am avut plăcerea să fiu invitată să particip la competiţia culinara pentru câştigarea uneia dintre cele patru invitaţii la marele eveniment gastronomic. Câştigătorii vor participa la workshop-uri cu chefi [...]

29 iulie 2015

Piept de raţă cu pesto rosso, cus-cus cu urechi-de-lemn şi baby corn murat

Reţeta reprezintă preparatul sărat pe care îl prezint în cadrul campaniei #horecaXperience, organizată de Centrul de training româno-belgian Horeca School în colaborare cu

29 iulie 2015

Prăjitură cu cremă fină de şampanie şi jeleu de trandafiri şi rodii

În "luna artei culinare" Centrul de training româno-belgian Horeca School împreună cu Gourmet Connection şi Desertonline.ro şi-au propus să provoace o serie de [...]

12 iunie 2015

Macrou la cuptor

Macroul este unul din peştii care ne plac. Este gustos , accesibil şi poate fi pregătit în multe feluri.

1 iunie 2015

Spaghetti cu sos ragu de pui şi parmezan

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

21 mai 2015

Cartofi noi copţi cu roşii cherry şi usturoi

Cartofii noi sunt un deliciu! Sunt buni şi prăjiţi şi copţi, combinaţi cu brânză de orice fel, cu roşii, chimen, mărar sau usturoi....Eu am ales gustul dulceag al roşioarelor cherry, aroma usturoiului copt şi prospeţimea mărarului.

10 mai 2015

Cheesecake cu ciocolată

După mult timp revin cu o reţetă nouă şi gustoasă. Este preluată din revista mea preferată GoodFood şi puţin modificată. Sper să vă placă!

18 ianuarie 2015

New York Cheesecake

La mulţi ani şi bine v+am regasit! Iată că vă prezint şi prima reţetă pe anul acesta. Am preferat un desert uşor de pregătit, răcoritor şi gustos care sper să vă placă! Sursa de inspiraţie a reprezentat-o Cartea Regală de Bucate a Principesei Margareta a României.

14 decembrie 2014

Tocăniţă de ceapă

E o mâncărică foarte gustoasă care merge foarte bine cu mămăliguţă!

Pagina 5 din 27« Prima...34567...1020...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...