Ruladă cu pui şi ciuperci

Ingrediente

Blat:
300 ml lapte
150 g margarina Unirea
4 oua
200 g faina
sare
marar

Umplutura:
1 pulpa de pui fiarta
10 ciuperci proaspete
1 ceapa
150g cascaval
1 cutie mare pate de ficat
condimente pentru pui
piper
ulei

Mod de preparare

Se prepară aluatul pentru blat: se pun într-un vas la foc potrivit laptele, margarina şi un praf de sare. Când margarina s-a dizolvat complet se adaugă faină în bloc, apoi se amestecă energic pentru a nu se forma cocoloaşe. Bila de aluat se dă la răcit. Când e călduţă se adaugă ouale pe rând amestecând foarte bine după fiecare şi mărarul tocat. Aluatul obţinut se întinde cu lingura în tava mare de cuptor tapetată cu hârtie de copt. Se dă tava la cuptor la foc potrivit pentru 20-25 minute.

În timp ce blatul se coace, se prepară umplutura: se călesc în puţin ulei ceapa şi ciupercile tocate mărunt, se adaugă şi cărniţa tăiată făşiuţe, apoi totul se condimentează cu condimente speciale pentru pui şi piper.

Pe blatul cald se întinde pateul de ficat, apoi se adaugă amestecul de ciuperci şi pui şi se presară caşcavalul ras fin. Se rulează cu grijă şi se dă la rece.





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...