Pui cu şuncă şi mozzarella

E un preparat uşor şi gustos.

Ingrediente

2 jumătăţi piept de pui
4 felii de mozzarella
8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
1 dovlecel
4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
roşii cherry
sare
piper
cimbru uscat
condimente pentru pui
ulei
parmezan ras pentru servit

Mod de preparare

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

Se pune carnea la fript în tigaia grill pentru 2 minute pe fiecare parte.

Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor la foc iute pentru 20 de minute.

Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...