Timp preparare: 1 - 3 ore

24 august 2013

Pui cu ciuperci sub crustă de piure

Un fel de Plăcinta ciobanului...Am găsit mai multe variante ale retetei, eu insă am pregătit-o cu ce aveam prin frigider. Nu pot să spun decât că a ieşit foarte gustoasă şi e şi aspectuoasă.

11 august 2013

Crenvurşti în aluat

Stiu, stiu! O să spuneţi că nu avem voie să mâncâm crenvurşti! Nici nu o facem des. Chiar deloc.În cazul ăsta cred că nu-i bai dacă-i pregătim în aluat şi presăraţi cu seminţe din plin. Reţeta am preluat-o de pe ,,www.teoskitchen.ro,,.Şi pentru că plecăm curând în vacanţă, pentru drum ....m-am gândit să [...]

30 iunie 2013

Mini – Alaska…..altfel

Inspirată de desertul Baked Alaska....am făcut aceste Mini Alaska, insă nu cu îngheţată şi bezea,ci cu cremă de lămâie, gem de zmeură,nucă de cocosc şi frişcă. Sunt foarte delicate şi răcoritoare.

29 iunie 2013

Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor

E o mâncărică foarte gustoasă.Se poate face şi cu cărniţă,însă eu am ales fără.E la fel de bună şi caldă,şi rece.

24 iunie 2013

Tort cu spumă de zmeură şi ciocolată

Se prepară întâi crema de ciocolată care trebuie să stea la frigider până pregătim blatul şi spums de zmeură. Se pun ciocolata, frişca, cacaoa şi esenţa de rom într-un vas la foc mic. Se amestecă până la omogenizare, apoi se dă la rece. Pentru blat : se bat albuşurile spumă tare cu un praf de […]

30 aprilie 2013

Tort de ciocolată şi cafea

Combinaţie delicioasă de ciocolată şi cafea! Serviţi!

22 aprilie 2013

Prăjitură cu căpşuni

Şi în pragul Sfintelor Sărbători de Paşte, Dr. Oetker lansează campania "Sărbătorile au gustul prăjjiturilor de casă". Am răspuns cu drag invitaţiei de a participa şi de data asta. Am ales să pregătesc din Reţetar "Prăjitura cu căpşuni" (o să găsiţi varianta originală cu zmeură, dar pentru că nu am găsit... am [...]

23 martie 2013

Pariziene cu mere caramel

Ceva dulce, bun şi uşor de făcut!

16 martie 2013

Prăjitură cu brânză şi vişine

Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu jumătate de cană de zahăr, iar gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr. Peste crema de gălbenuşuri se pune brânza, praful de budincă, esenţa, praful de copt, ciocolata mărunţită cu cuţitul, frişca bătută obţinută din 150 ml lichidă, apoi se încorporează spuma de [...]

9 martie 2013

Pui copt cu pilaf sârbesc

Asta am pregătit pentru azi la prânz!

3 martie 2013

Tocăniţă de porc cu ciuperci

O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!

8 februarie 2013

Tartă cu ciocolată

Am tot văzut în ultima vreme reţete de tarte cu ciocolată acre mi-au atras atenţia. Nu am pregătit niciodată desertul acesta.....până aseară. Azi l-am degustat şi mi-a plăcut foooarte tare. O să încerc şi să combin ciocolata cu alte arome.

28 decembrie 2012

Steluţe sărate cu caşcaval şi nuci

Reţeta e din cel mai recent număr al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,.

24 decembrie 2012

Cozonac cu nucă şi caramel

Am vazut reţeta Angelicăi Nistor (www.angi-food.blogspot.ro)şi mi-a plăcut foarte mult. De caramel nu am fost eu foarte încântată pentru că nu mi-a ieşit chiar cum trebuia, dar a rezultat un cozonac bun şi aspectuos. Diseara duc într-o vizită unul cadou şi sper sa le placa gazdelor.

30 noiembrie 2012

Năsturei

Am găsit reţeta într-o revistă ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi s-au părut foarte drăguţe fursecurile şi sunt foarte uşor de făcut. În plus....pot fi aromate după gust.Sper să vă placă!

Pagina 4 din 8« Prima...23456...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...