Timp preparare: 1 oră

8 aprilie 2018

Batoane Nuga cu ciocolată

Stiu demult reţeta de prăjitură Nuga, însă nu am pregătit-o niciodată. M-am gândit să o fac un pic diferită. Iată ce a ieşit!

7 aprilie 2018

Drob de pui

Ne place drobul şi îl pregătim în fiecare an de Paşte. E foarte bun şi cu organe de miel, şi cu ficat de porc, şi cu carne tocată. Însă, de data aceasta, noi am preferat varianta cu ficăţei de pui.

19 noiembrie 2017

Tartă cu pui şi ciuperci

herunterladen Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi ciupercile feliate şi se mai lasă pe foc câteva minute dragon downloaden. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se pune compoziţia la răcit, apoi se adaugă caşcavalul ras şi ouăle. Se pune […]

19 noiembrie 2017

Mini-plăcintă cu ton şi caşcaval

Aperitiv rapid şi foarte gustos. Formele mici detaşabile de 9 cm diametru le-am găsit la Jumbo.

15 noiembrie 2017

Rulouri de paste cu pui

Din categoria ,,cam din ce găsim prin frigider,, . Foarte bune şi uşor de făcut.

3 iulie 2017

Pui cu dovlecei „en papillote”

,,En papillote,, înseamnă gătit în hârtie de copt. Eu am ales varianta de pui cu dovlecei, dar sunt o mulţime de combinaţii pe care le puteţi face.

24 iunie 2017

Prăjitură turnată cu brânză şi fructe de vară

E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi zmeură.

18 mai 2017

Chiftele de cartofi cu ton

Foarte bune de luat la picnic. Sunt gustoase atât calde, cât şi reci.

6 mai 2017

Budincă de cartofi cu brânză şi broccoli

O gustare de seara delicioasă şi uşor de pregătit.

30 aprilie 2017

Prăjitură ,,Felie de lapte,, – varianta a doua

E o prăjitură foarte gustoasă, care se pregăteşte uşor. M-am inspirat de pe blogul Violetei Postolache, căreia îi mulţumesc pentru reţetă.

23 ianuarie 2017

Mini-chec însiropat cu portocale şi şofran

Este o reţetă preluată din revista mea preferata, GoodFood, care din pacate nu mai apare pe piaţa românească. E delicioasă şi foarte potrivită pentru perioada rece, când şi portocalele parcă au aroma la intensitate maximă. Siropul lipicios e nebunie de bun! Încercaţi cu încredere!

16 aprilie 2016

Frigărui de miel

V-am adus şi cea de-a treia reţetă cu carne de miel marinată. Sunt nişte frigărui delicioase pregătite la grătar.

27 martie 2016

Gătesc cu Puiul Gospodarului – Pulpe de pui cu legume la cuptor

Cea de-a doua reţetă din seria "Gătesc cu Puiul Gospodarului" de la Morandi este una delicioasă şi uşor de pregătit. Carnea are o consistenţă superioară, e săţioasă şi spornică, are gust pronunţat de pui şi o culoare frumoasă. Poate fi pregătită sub [...]

22 noiembrie 2015

Pacheţele de foitaj cu peşte şi spanac

De curând, Edenia şi Jamila Cuisine, m-au provocat să folosesc produse de top pentru a prepara ceva delicios. Cum peştele, spanacul şi foitajul sunt printre preferatele mele, m-am gândit să pregătesc nişte pacheţele rumene potrivite atât pentru cină, cât şi ca aperitiv la o masă festivă. Sper să vă [...]

12 august 2015

Somon picant cu sos roz de muştar Dijon şi gnocchi cu broccoli

În această toamna, între 17 şi 20 septembrie va avea loc, în parteneriat cu Electrolux, festivalul Taste of Roma. Am avut plăcerea să fiu invitată să particip la competiţia culinara pentru câştigarea uneia dintre cele patru invitaţii la marele eveniment gastronomic. Câştigătorii vor participa la workshop-uri cu chefi [...]

Pagina 2 din 1312345...10...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...