Buget: Ieftin

26 iunie 2016

Gogoşi cu lingura

Ştiu că e cald şi nu ne mai arde să stam pe lângă aragaz. Însă aceasta e o reţetă foarte simplă şi rapidă (preluată din sursă sigură ....Merişor, mulţumesc!). Şi unde mai pui că merg de minune cu un pahar răcoritor de sana, iaurt de băut sau un delicios kefir! Spor şi poftă!

26 mai 2016

Plăcintă americană cu pui – METROPODISEEA

Am avut onoarea sa fiu invitată sa iau parte virtual la ,,Balul de la Castel,, care este cel mai aşteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei în beneficiul copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate asistaţi de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany. În seara de 15 iunie , la ora 19, la Hotelul Restaurant La Castell, [...]

13 mai 2016

Frittata cu creveţi – #ElecroluxGourmetFestival

Cu această reţetă am răspuns cu mare drag provocării ,,Găteşte cu Electrolux România la Bucharest Gourmet Festival,,.Am ales categoria ,,street food,, una dintre cele trei, adică şi ,,patiserie,, şi ,,carne,,.Cei şase bloggeri care vor câştiga, vor avea posibilitatea să gătească reţeta înscrisă în concurs împreună [...]

8 mai 2016

Pâine cu cartofi

De ceva vreme vreau sa testez această pâine cu cartofi. Am găsit mai multe reţete, însă m-am oprit la cea a Jamilei căreia îi mulţumesc. E foarte uşor de făcut , iar pâinica e absolut delicioasă! A doua zi s-a tăiat perfect! Singura modificare pe care o voi face data viitoare va fi să adaug mai multa sare (asta după gustul [...]

27 martie 2016

Gătesc cu Puiul Gospodarului – Pulpe de pui cu legume la cuptor

Cea de-a doua reţetă din seria "Gătesc cu Puiul Gospodarului" de la Morandi este una delicioasă şi uşor de pregătit. Carnea are o consistenţă superioară, e săţioasă şi spornică, are gust pronunţat de pui şi o culoare frumoasă. Poate fi pregătită sub [...]

20 martie 2016

Gătesc cu Puiul Gospodarului – Ruladă de pui cu spanac şi caşcaval

Morandi este un producător român de carne de pui şi ouă care deţine patru ferme de creştere a păsărilor, cărora le asigură o alimentaţie naturală. De asemenea, producătorul are o unitate proprie de tranşare din care rezultă o mare diversitate de sortimente de carne [...]

25 noiembrie 2015

Cozonac baigli cu nucă – Redescoperă gustul copilăriei

Rama Maestro a invitat bloggerii culinari să se înscrie în competiţia lansată pe www.prajituria.ro - "Redescoperă gustul copilăriei" - în perioada 10 noiembrie - 1 decembrie, pregătind o reţetă preferată. Am răspuns cu drag invitaţiei. Mama ne pregătea prăjituri [...]

9 septembrie 2015

Prăjitură însiropată cu mere şi nuci la Crock Pot

Ultima reţetă, însă nu cea din urmă :), este una de desert. E chestie recunoscută că merele nu le mănânc decât foaaaarte rar ca atare, însă îmi plac mult în torturi, prăjituri sau compoturi. Crock Pot-ul ne-a copt un blat delicios cu mere, scorţişoară, vanilie şi nucă măcinată, blat pe care l-am tăiat în trei, l-am [...]

9 septembrie 2015

Ghiveci de legume cu orez la Crock Pot

Slow cooker-ul şi-a îndeplinit şi cea de-a patra sarcină. De data asta un ghiveci de legume cu orez, o mâncărică gustoasă care poate fi mâncată ca tare sau însoţită de o friptură.

9 septembrie 2015

Tocăniţă de ciuperci şi ardei copţi la Crock Pot

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker-ul a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)

9 septembrie 2015

Ciorbă de potroace la Crock Pot

Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase [...]

12 iunie 2015

Macrou la cuptor

Macroul este unul din peştii care ne plac. Este gustos , accesibil şi poate fi pregătit în multe feluri.

1 iunie 2015

Spaghetti cu sos ragu de pui şi parmezan

Reţetă simplă de paste delicioase, cu un minunat sos ragu, imbogăţite cu spectaculosul parmezan!

21 mai 2015

Cartofi noi copţi cu roşii cherry şi usturoi

Cartofii noi sunt un deliciu! Sunt buni şi prăjiţi şi copţi, combinaţi cu brânză de orice fel, cu roşii, chimen, mărar sau usturoi....Eu am ales gustul dulceag al roşioarelor cherry, aroma usturoiului copt şi prospeţimea mărarului.

10 mai 2015

Cheesecake cu ciocolată

După mult timp revin cu o reţetă nouă şi gustoasă. Este preluată din revista mea preferată GoodFood şi puţin modificată. Sper să vă placă!

Pagina 4 din 22« Prima...23456...1020...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...