31 decembrie 2011
Ouă umplute
Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse... în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.
31 decembrie 2011
Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse... în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.
11 decembrie 2011
Am pregătit aceste delicioase fursecuţe special pentru un concurs la care particip pe blogul Andreei Dianu - Pasiune pentru [...]
30 noiembrie 2011
După o reţetă by Bucătar Maniac. Am adăugat eu coaja de citrice pentru o aromă de iarnă şi alune caju.
15 octombrie 2011
Îmi place la nebunie peştele... sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete, cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios...
11 septembrie 2011
herunterladen Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă youtube macbook. Se pun la prăjit. Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat. Rulourile prăjite se […]
7 septembrie 2011
Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se făcu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.
31 august 2011
azar herunterladen Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill. Roşiile se spală şi se taie cubuleţe herunterladen. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel. Friptura se serveşte cu salată […]
21 august 2011
Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei "Secretele Bucătăriei". Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.
5 august 2011
E un desert pe care de mult mi-am propus să îl încerc. Delicios a ieşit... M-am inspirat după reţeta din cartea "Deserturi cu ciocolată" una din cele 13 volume apărute la editura Adevărul. Faţă de reţeta originală... eu nu am pus cafea.
5 august 2011
Pentru că îmi era poftă de mămaliguţă şi usturoi... am pregătit repede această gustare.
11 iunie 2011
Sunt foarte fine şi gustoase. Se pot face şi cu multe alte fructe în loc de căpşuni. Pot fi moţate cu frişcă, glazurate sau doar pudrate cu zahăr. Şi avantajul e că se fac foarte rapid dacă avem musafiri pe neaşteptate.
23 mai 2011
download the recording program for free german Într-un vas se bat ouăle ca pentru omletă. Se adaugă smântâna, brânza rasă, ciupercile tăiate mărunt, ceapa şi mărarul tocate. Se presară puţin piper şi se amestecă bine compoziţia wie kann man musik von youtube auf iphone herunterladen. Formele de tartă se ung cu unt şi se [...]
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.