Timp preparare: 30 minute

Ouă umplute

31 decembrie 2011

Ouă umplute

Ştiu ca toată lumea pregăteşte de sărbători ouă umplute. Eu le fac mai des pentru că ne plac mult, iar umpluturile pot fi diverse... în funcţie de preferinţe. Se fac şi repede şi sunt şi aspectuoase.

Bănuţi cu nuci şi ciocolată

11 decembrie 2011

Bănuţi cu nuci şi ciocolată

Am pregătit aceste delicioase fursecuţe special pentru un concurs la care particip pe blogul Andreei Dianu - Pasiune pentru [...]

Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

9 decembrie 2011

Cotlet la tigaie cu ardei şi usturoi

Vă propun un preparat rapid şi gustos.

Ciocolată de casă cu coajă de citrice şi caju

30 noiembrie 2011

Ciocolată de casă cu coajă de citrice şi caju

După o reţetă by Bucătar Maniac. Am adăugat eu coaja de citrice pentru o aromă de iarnă şi alune caju.

Pulpe cu caşcaval pe pat de spaghete

1 noiembrie 2011

Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete

Ceva bun şi rapid pentru astă seară...

Paste cu ton şi măsline

15 octombrie 2011

Paste cu ton şi măsline

Îmi place la nebunie peştele... sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete, cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios...

Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi

11 septembrie 2011

Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi

herunterladen Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă youtube macbook. Se pun la prăjit. Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat. Rulourile prăjite se […]

Costiţă cu ceapă pe pat de piure

7 septembrie 2011

Costiţă cu ceapă pe pat de piure

Nu mai mâncasem de mult nişte costiţă şi azi mi se făcu subit poftă. Am pregătit-o în felul acesta şi am servit-o cu castraveciori în saramură puşi de mine.

Ceafă la grătar cu salată de roşii şi ceapă

31 august 2011

Ceafă la grătar cu salată de roşii şi ceapă

azar herunterladen Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill. Roşiile se spală şi se taie cubuleţe herunterladen. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel. Friptura se serveşte cu salată […]

Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

21 august 2011

Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

Am găsit reţeta în ultimul număr al revistei "Secretele Bucătăriei". Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

Panna Cotta cu ciocolată şi rom

5 august 2011

Panna Cotta cu ciocolată şi rom

E un desert pe care de mult mi-am propus să îl încerc. Delicios a ieşit... M-am inspirat după reţeta din cartea "Deserturi cu ciocolată" una din cele 13 volume apărute la editura Adevărul. Faţă de reţeta originală... eu nu am pus cafea.

Gustare caldă

5 august 2011

Gustare caldă

Pentru că îmi era poftă de mămaliguţă şi usturoi... am pregătit repede această gustare.

Muffins cu căpşuni

11 iunie 2011

Muffins cu căpşuni

Sunt foarte fine şi gustoase. Se pot face şi cu multe alte fructe în loc de căpşuni. Pot fi moţate cu frişcă, glazurate sau doar pudrate cu zahăr. Şi avantajul e că se fac foarte rapid dacă avem musafiri pe neaşteptate.

Mini tarte cu ciuperci, brânză şi ceapă verde

23 mai 2011

Mini tarte cu ciuperci, brânză şi ceapă verde

download the recording program for free german Într-un vas se bat ouăle ca pentru omletă. Se adaugă smântâna, brânza rasă, ciupercile tăiate mărunt, ceapa şi mărarul tocate. Se presară puţin piper şi se amestecă bine compoziţia wie kann man musik von youtube auf iphone herunterladen. Formele de tartă se ung cu unt şi se [...]

Mousse au chocolat

20 mai 2011

Mousse au chocolat

E un desert pur şi simplu delicios...

Pagina 5 din 6« Prima...23456

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...